info@parketta.net / Hívjon minket: 36 (70) 426 4848

A parketta választás 7 lépése

Parketta népszerű választás manapság. A legtöbb parketta olcsóbbak, mint a hajópadló. Emellett elég könnyen telepíthető és karbantartható. A parketta különböző árnyalatokban kapható. Különleges és egyszerű parketták állnak rendelkezésre sok mintával, és kialakítással.

1. lépés

Döntse el, hogy maga szeretné-e beépíteni a parkettát, vagy egy szakember. Szakember ajánlott nagy forgalmú területeken és egyéni alaprajnál. Tervezzen a beszerelésre költséget vagy válasszon olyan parkettát, vagy laminált padlót, ami könnyen telepíthető, ha ezt a munkát Ön szeretné végezni.

2. lépés

Használjon sötét színt nappali és étkező helyiségekhez. További design igény esetén, keverjük össze világos és sötét négyzetekben pepita mintát képezve. Add sarok ékezeteket vagy határok. Vásárolja meg a megfelelő mennyiségű minden típusú parkettából, hogy megteremtse a mintát.

3. lépés

Állítsa be a költségvetést a parketta projekthez. Ne feledje, hogy az alacsonyabb árú parketták, vagy laminált padlók alacsonyabb minőségűek lehetnek.

4. lépés

Gondolja át, mekkora lépésforgalom lesz a parkettán. A zajos, forgalmas területen, válassza a világos színű parketta lapokat, melyeket nagy igénybevételre terveztek.

5. lépés

Válasszon egy fa árnyalatot, mely illik a helyiség berendezéséhez, a bútorokhoz és szőnyegekhez.

6. lépés

Fontolja meg egyedi mintázatok kialakítását. tervezők ki tudnak ilyeneket alakítani.

7. lépés

A parketta vagy laminált padló minőségét ellenőrizze vásárlás előtt. Győződjön meg róla, hogy a darab egy minőségi kivitel, és illeszkednek egymáshoz pontosan.

INGYENES LERAKÁS RENDELÉSE MELLÉ AJÁNDÉKBA

MINDEN LAMINÁLT ÉS SZALAGPARKETTÁHOZ!

 

 

Hogyan készíthetek gyors kalkulációt?

Készítsen pillanatok alatt kalkulációt, tudja meg MOST, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a parkettázás!

 

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.