info@parketta.net / Hívjon minket: 36 (70) 426 4848

Tudtad ezt a parkettáról?

A díszítés, amely egy új külsőt ad a régi otthonnak, mindig lehet egy nagy élmény, és ez mindig egy jó lehetőség, hogy megkeresse a helyes megoldást, amelyet a pénztárca is szeretni fog. A nappalitól a fürdőszobáig oly sok ötletet lehet fitogtatni a falakra, kiegészítőkre és természetesen a padlóra vonatkozóan.Hallott már a parketta padlóburkolatokról? Ha igen, akkor minden bizonnyal érdekli, hogyan tudja megtalálni a legjobb parkettát.

Milyen előnyöket kínál a parketta?

Mielőtt egyénileg nekikezd, azt szeretné tudni, mi van annyira jó az ilyen parketta padlókban, amitől jobbak a hagyományos burkolatoknál - legyen az laminált padló, vagy szalagparketta. A parketta padlóburkolatok jelenleg a trend, és van több oka a népszerűségének. Néhány példa szerepel itt, hogy úgy érezhesse Ön is,érdemes mellettük dönteni:

- Ők könnyebben tisztíthatóak. A többi burkolat sok tisztítást igényel és a tisztítást könnyen kezeli úgy, nem kell aggódnia kiömlött dolgok miatt akkor is, ha a gyerekek vagy a sok vendég az oka ennek.

- Nagyon tartósak. Amennyiben megfelelő fát választ és jól karbantartja, nem kell aggódnia amiatt, hogy idő előtt tönkremegy.

- Stílusosak. Egy személy adhat ízléses megjelenést lakásának ezekkel a parketta padlóburkolatokkal, mely lehetnek a bambusz vagy a teak is.
Ezen kívül, több más padlóburkoló anyag is adhat hagyományos, valamint az elegáns megjelenést.

Minden, a parketta típusokról!

A parketta padlóburkolatok rendelkezésre állnak több anyagból, mint a teak, bambusz, tölgy, fenyő és sok más egyéb.

Minden tudás ezekről további segítségére lehet:

- Vörös tölgy anyagból keményfa padlóburkolatok népszerűek ezekben a napokban. Lehet választani ezeket nappali, hálószoba számára is. A színe a vörös tölgynek rózsaszínes árnyalatú, így a bent hagyományos és nagyon nőies megjelenést ad. 

- A fenyőfa is egy nagy lehetőség, és nagyon gazdaságos. Árnyalata lehet barna, sárga, vagy akár fekete.

- A konyha és a fürdő területén, a brazil cseresznye a legjobb megoldás. Ez kétszer olyan kemény, mint a tölgy. Az a tény, hogy nedvességálló teszi alkalmas a nedves területek haza.

- Ha valóban vonzzák a bambuszok, akkor ez egy jó lehetőség.A lenyűgöző sárgás árnyalatú ideális és egy modern elegáns megjelenést ad. Ez is jól működik a nedves területeken is.

INGYENES LERAKÁS RENDELÉSE MELLÉ AJÁNDÉKBA

MINDEN LAMINÁLT ÉS SZALAGPARKETTÁHOZ!

 

 

Hogyan készíthetek gyors kalkulációt?

Készítsen pillanatok alatt kalkulációt, tudja meg MOST, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a parkettázás!

 

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.